Hoorapparaten

Hebt u het gevoel dat mensen meer mompelen of zachter praten dan vroeger? Dat het moeilijk is een gesprek te volgen in een drukke omgeving? Kortom dat uw gehoor niet meer is wat het moet zijn en er zeker niet op verbetert?

Aarzel dan niet en maak een afspraak voor een gratis hoortest.

Gediplomeerd audioloog, Evelyne Doudelet kan de nodige test uitvoeren en afhankelijk van het resultaat bespreekt zij met u de verschillende oplossingen. Hoorcentrum Doudelet zorgt voor een gepersonaliseerde hooroplossing, op maat van uw behoeften, levensstijl en budget.
Mogelijk wordt u eerst doorverwezen naar een neus-, keel-, oorarts voor verdere onderzoeken. Indien nodig krijgt u daar een voorschrift voor een hoorapparaat. Op deze manier kan u een tussenkomst van het ziekenfonds bekomen.

Indien u een hoortoestel wenst, mag u dit enkele weken op proef uit proberen. Onze audioloog gaat u begeleiden bij het  hanteren en manipuleren van het hoortoestel. Bij de wekelijkse controleonderzoeken kan u, indien nodig, uw hoortoestel laten bijstellen. Pas na de proeftijd beslist u over uw aankoop.
Ook zwemdopjes, lawaaibeschermers en allerhande hulpmiddelen zijn bij ons te verkrijgen. Voor een hoortest dient u steeds een afspraak te maken.