Glazen

Bij Optiek Michielsen kan u steeds terecht voor een vrijblijvende en gratis oogmeting.
Dit dagelijks en zonder afspraak.

Er is een ruime keuze in brilglazen, maar enkel de
beste optische kwaliteit telt voor Optiek Michielsen.

Unifocale glazen of enkelzichtglazen verbeteren het zicht op één bepaalde afstand. Deze glazen worden gebruikt in uw verte-, tussenafstandsbril of leesbril.
Bureauglazen, ook wel degressieve glazen genoemd, zijn glazen ontworpen voor computergebruikers. Deze glazen garanderen een duidelijk en breed gezichtsveld op korte en middellange afstand.
Tenslotte bestaan er ook multifocale glazen. Deze glazen omvatten verschillende sterktes, daardoor laat dit glas u toe op elke afstand scherp te zien. Zo hoeft u niet steeds van bril te wisselen.
Op bureauglazen & multifocale glazen krijgt u een gewenningsgarantie. Indien u dus niet aan deze glazen zou kunnen wennen zoeken we samen met u naar een andere meer geschikte oplossing. Extra coatings kunnen uw oogcomfort verhogen. Een ontspiegelingslaag verbetert de visiuele kwaliteit van het brillenglas aanzienlijk en zorgt voor een contrastrijker beeld. Tevens zijn ontspiegelde glazen vaak voorzien van een kraswerende, een vuilwerende en antistatische laag waardoor de glazen minder vuil aantrekken en makkelijker te poetsen zijn.
glazen
Optiek Michielsen werkt samen met Hoya en Vision Company als glasleverancier.

hoya-brand vision-company-brand